Voor u gaan wij
tot het uiterste

Die belofte maken wij dag na dag waar. Maar als renovatiefirma realiseren we niet alleen uw wensen en verwachtingen, we overtreffen ze ook. Zo reiken we u opties aan waar u zelf nog niet aan dacht, én bieden we u alle mogelijkheden om van uw huis een echte thuis te maken.

Kelly handtekening
Bestuurder SYBO

In zee gaan met renovatiefirma SYBO biedt u heel wat voordelen

U wint tijd en energie

Uw renovatiezorgen smelten als sneeuw voor de zon, want SYBO neemt als renovatiefirma alle praktische beslommeringen van u over. Zo bespaart u tijd én energie.

U kunt op ons rekenen

Open en eerlijk communiceren, daar houden we van. U krijgt in elke fase van uw project een correcte stand van zaken. Heeft u vragen? Dan staan we voor u klaar.

Renoveren met visie
Kelly
Bestuurder-oprichter I buitenmens

Een planner en organisator pur sang die van elk project een unieke metamorfose wil maken, eentje die volledig past bij de levensstijl van de klant. Tovert graag een glimlach op het gezicht van alle klanten.

Komt tot rust met fietsen, lopen of paardrijden. Haar motto? Geniet van de kleine dingen.

Duurzaam renoveren
Jos
Bestuurder-oprichter I fietsfanaat met groene vingers

Een alleskunner die voor de finishing touch op de vloer zorgt. Houdt van de prima werkmentaliteit, met de juiste mensen op de juiste plaats. Ieder zijn eigen expertise, samen 1 doel. Legt de lat graag hoog bij het renovatieproces, en zet de puntjes graag op de i.

Is na de uren graag actief bezig in de buitenlucht: fietsen, mountainbiken, tuinieren … Zijn motto? Carpe diem!

Duurzaam renoveren
Sita
Assistent-architect I pianiste in wording

Een echte expert in grafische, technische en administratieve voorbereiding. Is in de wolken met de ruimte die ze krijgt om haar eigen stempel te drukken, binnen een fijn en professioneel team. En trots op de SYBO-pareltjes waarbij elk detail zonder meer klopt.

Ontwikkelt samen met haar kinderen de passie voor tekenen en muziek. Haar motto? Voor elke deur die dichtgaat, is er eentje die opengaat.

Renoveren met visie
Sven
Projectleider I muziekliefhebber

Een rots in de branding die alle renovatiezorgen wegneemt. Apprecieert bij SYBO de duidelijke werkstructuur, goede sfeer en de open communicatie. Wil woondromen tastbaar maken voor klanten en hen 100% ontzorgen.

Is een echte boeken- en muziekliefhebber. Brengt heel graag tijd door met gezin en vrienden. Zijn motto? Altijd met een positieve blik in het leven staan

Renoveren met visie
Eveline
Interieurarchitecte – verkoop | Skifanaat

Als eerste aanspreekpunt combineert ze haar creatieve ervaring en artistieke DNA met een uitgesproken klantgerichtheid. En niet te vergeten: een feilloos oog voor detail dat de SYBO-projecten naar een hoger niveau tilt. Werkt graag mee aan de gestructureerde, eerlijke en transparante werkwijze van SYBO.

Komt uit een architectenfamilie, speelt al sinds haar kinderjaren piano en is verder een krak op de skilatten. Liever winter dan zomer dus!

Haar stijl? Cosy chic. Warme tinten, subtiel verweven met een vleugje luxe.

Duurzaam renoveren
Nick
Projectleider – engineer I bourgondiër

Is een onmisbare spil in de externe en interne projecten van SYBO. Observeert, analyseert en structureert om alle processen feilloos en efficiënt te laten verlopen. Koppelt technische kennis aan een uitstekend inzicht in mensen en wat ze nodig hebben. Houdt van de persoonlijke a-tot-z-aanpak van SYBO.

Is een echte bourgondiër en laat zijn smaakpapillen dus graag verwennen op restaurant.

Zijn levensmotto? Meer genieten van elke dag.

Renoveren met visie
Reinald
Technisch adviseur/architect | houdt van Frankrijk

Techniek heeft geen geheimen voor Reinald. Vanuit zijn expertise als architect is hij van alle markten thuis. Zowel op architecturaal, technisch als stedebouwkundig vlak tilt hij de SYBO-projecten naar een hoger niveau. In zijn vrije tijd trekt hij graag naar Frankrijk, waar hij zelf een huisje aan het renoveren is. En als er nog wat tijd over is: om de lokale architecturale pareltjes te ontdekken.

Zijn motto? Waar een wil is, is een weg.

 

Uw renovatie is in de beste handen

Sinds 2015 maakt SYBO van elk huis een thuis. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise hoeft u niet wakker te liggen van uw renovatie. Uw woning of appartement is in de beste handen.

Uw project werken we tot in detail af

Het verschil zit ‘m in de details. Die visie loopt als een rode draad door alles wat we doen: van ontwerp en uitvoeringsplannen tot de materiaalkeuze en realisatie. We zetten de puntjes minutieus op de i.

Uw dromen maken we waar

En geen enkele is te groot voor SYBO. We nemen uw wensen ter harte en realiseren ze in uw project, mét een feilloos en constant oog voor duurzaamheid en comfort.