Voor u gaan wij
tot het uiterste

Die belofte maken wij dag na dag waar. Maar als renovatiefirma realiseren we niet alleen uw wensen en verwachtingen, we overtreffen ze ook. Zo reiken we u opties aan waar u zelf nog niet aan dacht, én bieden we u alle mogelijkheden om van uw huis een echte thuis te maken.

Kelly handtekening
Bestuurder SYBO

In zee gaan met renovatiefirma SYBO biedt u heel wat voordelen

U wint tijd en energie

Uw renovatiezorgen smelten als sneeuw voor de zon, want SYBO neemt als renovatiefirma alle praktische beslommeringen van u over. Zo bespaart u tijd én energie.

U kunt op ons rekenen

Open en eerlijk communiceren, daar houden we van. U krijgt in elke fase van uw project een correcte stand van zaken. Heeft u vragen? Dan staan we voor u klaar.

Renovatie
Renoveren met visie
Kelly
Bestuurder-oprichter I buitenmens

Een planner en organisator pur sang die van elk project een unieke metamorfose wil maken, eentje die volledig past bij de levensstijl van de klant. Tovert graag een glimlach op het gezicht van alle klanten.

Komt tot rust met fietsen, lopen of paardrijden. Haar motto? Geniet van de kleine dingen.

Duurzaam renoveren
Jos
Bestuurder-oprichter I fietsfanaat met groene vingers

Een alleskunner die voor de finishing touch op de vloer zorgt. Houdt van de prima werkmentaliteit, met de juiste mensen op de juiste plaats. Ieder zijn eigen expertise, samen 1 doel. Legt de lat graag hoog bij het renovatieproces, en zet de puntjes graag op de i.

Is na de uren graag actief bezig in de buitenlucht: fietsen, mountainbiken, tuinieren … Zijn motto? Carpe diem!

Duurzaam renoveren
Sita
Projectmedewerker I pianiste in wording

Een echte expert in grafische, technische en administratieve voorbereiding. Is in de wolken met de ruimte die ze krijgt om haar eigen stempel te drukken, binnen een fijn en professioneel team. En trots op de SYBO-pareltjes waarbij elk detail zonder meer klopt.

Ontwikkelt samen met haar kinderen de passie voor tekenen en muziek. Haar motto? Voor elke deur die dichtgaat, is er eentje die opengaat.

Renoveren met visie
Sven
Projectleider I muziekliefhebber

Een rots in de branding die alle renovatiezorgen wegneemt. Apprecieert bij SYBO de duidelijke werkstructuur, goede sfeer en de open communicatie. Wil woondromen tastbaar maken voor klanten en hen 100% ontzorgen.

Is een echte boeken- en muziekliefhebber. Brengt heel graag tijd door met gezin en vrienden. Zijn motto? Altijd met een positieve blik in het leven staan

Renovatie
Nick
Projectleider – engineer I bourgondiër

Is een onmisbare spil in de externe en interne projecten van SYBO. Observeert, analyseert en structureert om alle processen feilloos en efficiënt te laten verlopen. Koppelt technische kennis aan een uitstekend inzicht in mensen en wat ze nodig hebben. Houdt van de persoonlijke a-tot-z-aanpak van SYBO.

Is een echte bourgondiër en laat zijn smaakpapillen dus graag verwennen op restaurant.

Zijn levensmotto? Meer genieten van elke dag.

Renovatie
Lore
Office manager I theaterliefhebber

Met haar organisatietalent zorgt Lore voor een vlot reilen en zeilen in de SYBO-kantoren. Ze ondersteunt en springt bij waar nodig, en bereidt alles tot in de puntjes voor als er events, meetings, verjaardagen of andere gelegenheden op de planning staan. Haar grote glimlach krijg je er steevast bij!

Vroeger stond ze op de theaterplanken in haar vrije tijd, nu zit ze graag in het publiek om een voorstelling mee te pikken. Daarnaast mag je haar altijd meenemen op citytrip, voor een etentje of een shopdagje.

Renoveren
Tim
Projectmedewerker I lp-verzamelaar

Tim zet graag de puntjes op de i. Vooraf alles uitdokteren en uitpluizen, zo bereidt hij elk project nauwgezet voor. Hij houdt van de fijne, collegiale sfeer bij SYBO en is supertrots op de mooie projecten waaraan hij mag meewerken.

Zijn vrije tijd spendeert hij met plezier aan zijn gezin en dochter Juliette, een wekelijks fietsritje met de vrienden en op de voetbal als jeugdcoach. Maar hij is ook een echte muziekliefhebber die graag een concert of een festival meepikt. Thuis legt draait hij weleens een plaatje uit zijn uitgebreide lp-collectie.

Zijn motto? Doe wat je graag doet.

Chiara Knockaert
Chiara
Projectleider | De ‘fixer’

Niets op de werf ontsnapt aan Chiara’s oog voor detail. Ze volgt projecten van a tot z op en leidt alles in goede banen. Vanuit een probleemoplossende kijk en proactieve aanpak bouwt ze aan een vertrouwensband met klanten en vormt ze een belangrijke schakel tussen ontwerpplannen en technische uitvoering.

In haar vrije tijd vind je haar in het gezelschap van haar man, zoontje Siebe of vrienden. Voor een wandeling of ritje met de koersfiets/mountainbike mag je haar altijd wakker maken. Ze is een echte organisator en planner, en staat in haar omgeving bekend als ‘de fixer’.

Haar levensmotto? Trek iets positiefs aan, dat past altijd.

Renoveren met visie
Eveline
Interieurarchitecte | Skifanaat

Als eerste aanspreekpunt combineert ze haar creatieve ervaring en artistieke DNA met een uitgesproken klantgerichtheid. En niet te vergeten: een feilloos oog voor detail dat de SYBO-projecten naar een hoger niveau tilt. Werkt graag mee aan de gestructureerde, eerlijke en transparante werkwijze van SYBO.

Komt uit een architectenfamilie, speelt al sinds haar kinderjaren piano en is verder een krak op de skilatten. Liever winter dan zomer dus!

Haar stijl? Cosy chic. Warme tinten, subtiel verweven met een vleugje luxe.

Uw renovatie is in de beste handen

Sinds 2015 maakt SYBO van elk huis een thuis. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise hoeft u niet wakker te liggen van uw renovatie. Uw woning of appartement is in de beste handen.

Uw project werken we tot in detail af

Het verschil zit ‘m in de details. Die visie loopt als een rode draad door alles wat we doen: van ontwerp en uitvoeringsplannen tot de materiaalkeuze en realisatie. We zetten de puntjes minutieus op de i.

Uw dromen maken we waar

En geen enkele is te groot voor SYBO. We nemen uw wensen ter harte en realiseren ze in uw project, mét een feilloos en constant oog voor duurzaamheid en comfort.