Een mooi ingewerkt ventiel? Het designventiel van Ergovent zorgt voor verse lucht in huis

plafondventiel

Goed ventileren is noodzakelijk om uw woningklimaat gezond en comfortabel te houden. Maar hoe laat u nu die ‘verse lucht’ door uw huis waaien, zonder dat het afbreuk doet aan uw mooie interieur? Met een ventiel in uw plafond slaat u twee vliegen in één klap. In deze blog leggen we het u graag uit.
 

Is verluchten dan niet hetzelfde als ventileren?

Nee, toch niet. We verluchten veel, maar we ventileren te weinig. En dat zijn twee heel verschillende dingen. Als u verlucht, door bijvoorbeeld ramen of deuren open te zetten, zorgt u ervoor dat de lucht in uw ruimte ververst wordt. Prima natuurlijk. Maar dat ‘verschonende’ effect neemt razendsnel af. Vooral in de winter, wanneer we ramen en deuren natuurlijk niet 24/7 openzwaaien.

Ventileren gaat een stap verder. Hier wordt de lucht constant ververst. En dát maakt het verschil voor uw binnenklimaat. Een goed ventilatiesysteem zorgt voor vernieuwing van de lucht en houdt de luchtvochtigheid onder controle.
 

Een plafondventiel: onzichtbare efficiëntie

Wilt u  een ventilatiesysteem dat subtiel is? Dat begrijpen we. Daarom kiezen we bij SYBO voor het innovatieve designventiel van ERGOVENT: Het ventiel wordt discreet geïntegreerd in uw plafond en afgewerkt met dezelfde verf. Een stijlvolle, ringvormige spleet zorgt voor een natuurlijke luchtstroom zonder storende randen. Naast een mooi, esthetisch effect heeft dit ventielsysteem nog voordelen:

  1. Het ventilatieventiel is geproduceerd volgens de hoogste normen en daarom een veelgebruikt systeem door professionals in de sector.
  2. Dankzij vooruitstrevende aerodynamica is ventiel van ERGOVENT een geruisloze, maar uiterst efficiënte weldoener in huis.
  3. De magnetische dekselhouders zorgen voor een stabiele afdekking die niet van zijn plaats wijkt.
  4. U krijgt een naadloos en onopvallend effect omdat we het hele rooster in dezelfde kleur als uw plafond schilderen. Bovendien zijn er geen storende naden dankzij het perfect afgewerkte gipsframe.
  5. Het slimme ontwerp maakt dat dit ventilatiesysteem efficiënt kan geplaatst worden.

Wilt u ook een ventilatieventiel dat stijlvol én efficiënt is? Ons team helpt u graag verder. Neem contact op met SYBO.