Where light and nature come together

Onze opdracht

Een woning met oneindig veel mogelijkheden en een tuin – met eekhoorn Walter in de hoofdrol – om blij van te worden. Voor de bouwheer waren het dé aanleidingen om aan een grondige renovatie te beginnen. SYBO ging met veel plezier de uitdaging aan. Een nieuwe uitbouw – met grote raampartijen parallel aan het terrasniveau, en een lichtstraat in het dak – zorgde voor instant lichtinval. Het werd de nieuwe locatie voor een ruime, praktische keuken waar het heerlijk vertoeven is. Aan alle details werd gedacht, zoals de dampkap die ingewerkt werd in het plafond. En een verborgen koffiekast met een houten afwerking. Achter de keuken integreerden we een wasplaats met een ingewerkte toegang tot de kruipkelder. Omdat de bouwheer de tuin in de toekomst nog wat wil upgraden, zorgden we ook voor alle nodige technieken voor een zwembad. Het terras legden we aan met hetzelfde vloermateriaal als binnen. Dankzij de doorlopende voegen ontstaat er een verruimend effect én extra connectie met de tuin. En ‘huiseekhoorn’ Walter? Die zag dat het goed was.

Uitbouwen van keuken
verborgen kast keuken
keuken met zicht op tuin
ingewerkte kast
ingewerkte deur
deur in kast verwerkt
uitbouw keuken