Soul home

Onze opdracht

Een karakterpand verdient een even karaktervol interieur. In een modern jasje, maar zonder afbreuk te doen aan de ziel van het gebouw. Voor deze eigenaars was het belangrijk om het kille bijgebouw te integreren in de woning en het te laten fungeren als verbindingselement tussen keuken en eetplaats.

De deuren met prachtig glas in lood recupereerden we om de authentieke sfeer van het pand maximaal te bewaren. Voor de vloer gebruikten we vinyl met visgraatmotief. In de bestaande schouw integreerden we een nieuwe gashaard voor een extra warm en knus woongevoel. Op vlak van energie deden we ook de nodige aanpassingen: het bijgebouw kreeg nieuwe ramen en een nieuw, geïsoleerd dak. De muren isoleerden we aan de binnenkant. In het toilet lieten we de sfeer van de woning volledig tot haar recht komen dankzij tegeltjes, kraanwerk, spiegel en indirecte verlichting via een ledstrip.

bijgebouw integratie leefruimte
Nieuwe ramen
toilet met authentieke materialen
kathedraalglas
gashaard in originele schouw
vinyl met visgraatmotief
glas in lood
bijgebouw geintegreerd
toilet met indirecte verlichting