Bienvenue à la campagne

Onze opdracht

In huis draait het allemaal om gezelligheid. Een gemoedelijke keuken om uitgebreid te kokkerellen, een lange tafel om met velen aan te schuiven, warme sfeerverlichting om tot in de vroege of late uurtjes te keuvelen. De stijl van deze woning ademt de gezelligheid van het platteland, maar in de leefruimte mocht het wat knusser worden. Die bestond uit één geheel, was veel te groot, ongezellig en niet praktisch. Voor de eigenaars de reden om een grondige make-over te plannen. Het doel? Een opsplitsing in een dagelijkse leefruimte met keuken en een ruimte om bezoek te ontvangen.

Rond de haard maakten we een mooie bar met zitbank, inclusief sfeervolle ingewerkte ledstrip, om gasten te ontvangen. Maar toch niet-alledaags, want het behang zorgt voor een opvallend kleuraccent. Verder trokken we de landelijke stijl van de woning door: we gebruikten smeedijzer en hout met knopen voor een robuustere look. De smeedijzeren deuren zorgen bovendien voor de opsplitsing van de leefruimte. Om wat geborgenheid te creëren, integreerde we onderaan figuurglas. Het toilet is een opvallend pareltje in huis: helemaal uitgewerkt in zwart, zowel de sanitaire toestellen als de mortex op de muren. In de zithoek creëerden we een zitbank, zodat er voldoende ruimte is om de volledige familie met partner en/of kleinkinderen te verwelkomen. Een tien op tien voor gezelligheid!

bar in leefruimte
lades in zitbank
zitbank in leefruimte
bar
smeedijzeren deur
smeedijzeren deur met figuurglas
leefruimte met zitbank
toilet in zwart mortex