Customized cosiness

Onze opdracht

Deze woning toonde meteen veel potentieel, maar de indeling kon een stuk beter: de lange gang naar alle slaapkamers, een grote bijkeuken, een donkere keuken en geen contact met leefruimte belemmerden het gevoel van maximaal comfort en interactie.

Een kolfje naar onze hand, want SYBO nam de totaalrenovatie in handen: we vernieuwden alle ramen, en pasten de raamopeningen in de keuken aan voor maximale lichtinval. Daarnaast haalden we de muur tussen keuken en leefruimte weg voor meer connectie. Het maatmeubilair trokken we overal in de woning door: haard- en tv-meubel in de leefruimte, wastafel in het toilet, keuken en bureau. Mooi afgerond om de connectie russen de ruimtes te versterken. Zo creëerden we eenzelfde DNA, eenzelfde sfeer van gezelligheid. Omdat we tijdens renovaties alle ruimtes optimaal benutten, palmden we een stuk van de te grote gang in voor de bureauruimte, die zowel gelinkt is aan de keuken als aan de leefruimte en volledig afgesloten kan worden met ingewerkte schuifdeuren.

In de bureauruimte voorzagen we akoestisch materiaal dat ook dienst kan doen als prikbord.

We integreerden in dit project duurzame materialen en slimme oplossingen: van de keramische parketimitatievloer tot kasten in fineer. De toegang naar het toilet is ingewerkt in een kastenwand. De inkomhal schuilt achter een pivoterende deur, strak uitgewerkt in de muur.

maatmeublilair
zitbank
leefruimte met keuken
afgeronde hoeken
Keuken met bargedeelte
afgeronde vormen
pivoterende deuren
pivoterende deur
ingewerkte bureau
maatkast televisie
ingewerkte deur badkamer
open leefruimte