Upside down

Onze opdracht

Prachtig, zo’n bel-etagewoning. Maar de bewoners wilden de functies van de ruimtes anders aanpakken: de leefruimte niet meer boven, maar beneden, met het oog op de kinderen die naar hartenlust in de tuin kunnen spelen.

SYBO herdacht de volledige indeling: de garage werd een fietsenbergplaats en zithoek. Deze gelijkvloerse verdieping kreeg ook een uitbreiding voor keuken, eetplaats en wasplaats. De leefruimte en keuken op de eerste verdieping veranderden we naar een polyvalente ruimte, een dressing, een master slaapkamer en een badkamer. Op de tweede verdieping hebben we alle technieken voorbereid voor een tweede badkamer en twee slaapkamers. We plaatsten overal vloerverwarming voor een extra comfortabel gevoel, de achtergevel werd geïsoleerd en kreeg een afwerking in crepi. Het geheel oogt fris en modern met een grijze tegel en marmerlook keukentablet. De lichtstraat zorgt dan weer voor extra lichtinval in de eetplaats en zithoek. In de dressing integreerden we ledstrips in de kasten, zodat de inhoud altijd duidelijk zichtbaar is. Kleine details, groot verschil!

moderne badkamer
houten trap
Keuken met doorgang
dressing met ledstips
dressing